Виц: Јас или ракометот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Трпана нервозна му се дере на Трпе:
Говедо, бирај, или јас или тоа ракометот што сакаш да го гледаш.
Жено, остај ме да размислам 60 минути, па ќе ти кажам.