Виц: Девојката и манијакот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Некој манијак брка девојка низ парк и се дере:
Дојди да ми го испушиш!
Девојката бега, а манијакот трча по неа и пак се дере:
Дојди да ми го испушиш!
Девојката стига до двајца полицајци и цела возбудена им вика:
Помагајте, оној манијак ме брка да му го испушам!
На што полицаецов се врти кон манијакот и се дере:
Немој да ти дојда и јас да ти го испушам!