Виц: Состанок на слепо


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се договараат дечко и девојка да се сретнат во ресторан, на прв состанок на невидено.
Таа: Се чекаме во ресторанот во 7, така?
Тој: Да.
Таа: А како ќе те познаам?
Тој: Лесно. Само јас нема да зјапам во мобилниот.