Виц: Со шефот во ВЦ


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Разговараат две плавуши:
Вчера го промашив женското ВЦ и влегов во машкото. Замисли му го видов алатот на шефот.
И каков му е?
Па за мој вкус премногу киселкасто – солен.