Мајтап: Женски срам


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Колку пати во животот жената поцрвенува од срам?
Пет пати.
Прв пат: кога и е првпат.
Втор пат: кога прв пат ќе го изневери мажот.
Трет пат: кога прв пат ќе и платат.
Четврти пат: кога прв пат таа ќе плати.
Петти пат: кога ќе плати, а ќе и ги вратат парите.