Мајтап

Виц: Штурецот што сакал да ја „онади“ богомолката

Штурецот ептен ѝ го имал меракот на богомолката, но се плашел да ѝ се пушти заради муабетите дека таа го јаде партнерот после полов однос. Една вечер се напиле во барот и од збор до збор, почнале и такви теми и завршиле заедно в кревет. Штурецот ѝ се качил и не се симнал од неа цела ноќ. Наредното утро штурецот се разбудил прв, се свестил што се случило, застанал во ќошот и целиот преплашен чекал богомолката да се разбуди. Богомолката се разбудила и го прашала:
– Што е бе? Што си застанал во ќошот и се тресеш?
– Сега ќе ме јадеш ли? – Прашал штурецот.
– Не бе, ти луд ли си?! Тоа го прават само женските!

Advertisements
To Top