Мајтап

Виц: Што си така скисната?

Сопругот ја прашува сопругата:

– Злато, што си така скисната отсабајле?

– Сигурно пак ми паднал притисокот.

– Сакаш апче или кафе…или сакаш да те изнервирам за да ти се крене?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top