Виц: Маче, пак ќе се мажам


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Трпана и најавува на своја пријателка дека ќе се мажи по четврт пат: – Маче, пак ќе се мажам!
– Тоа е прекрасно, но, извини што прашувам, што стана со твоите претходни мажи.
– Првиот изеде отровни печурки и умре!
– Леле, колку трагично. А вториот?
– И вториот изеде отровни печурки и умре.
– Страшно! Страв ми е да прашам што се случи со третиот.
– Тој си го скрши вратот.
– Си го скрши вратот?
– Па, не сакаше да јаде печурки.