Мајтап

Виц: Изневерена плавуша

Си разговараат на кафе две плавуши, па едната вели:

– Бејби, мислам дека оној мојон ме изневерува со некоја…

– Како бе, маче, така? Од кај заклучи? Да не го фати на дело?

– Не бе, бејби, не го фатив, ама ниту едно од децана дома не личи на него.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top