Виц: Што е поважно, чувството или знаењето?


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Перо, брат, што е за тебе поважно во животот, чувството или знаењето?

Чувството, брат?

Зошто знаењето?

Оти знам дека му борчам 500 евра на Трпе, ама имам чувство дека никогаш нема да му ги вратам.