Мајтап

Виц: Што е камиказа и мазохист

Малиот Пере го прашува татко си:
– Тато, што е тоа камиказа?
– Тоа е човек што останал да живее во Македонија.
– А што е тоа мазохист?
– Е, тоа е човек што живеел во странство и се вратил повторно во Македонија.

Advertisements
To Top