Виц: Шефот и бремената секретарка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Секретарката му пишува СМС порака на шефот:
– Шефе, бремена сум.
5 мин подоцна нова порака:
– Може ли утре да ми биде слободен ден, да одиме со дечко ми да им кажеме на родителите?
Одговор од шефот:
– Зошто не пишуваш сè во една порака, мори? Дојди сега објасни ѝ на жена ми, која ми го акна телефонот во глава и ене ја сега плаче во другата соба!