Виц: Секс со вклучено светло


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Маж и жена биле во брак многу години. Мажот секогаш сакал да ги прават тие работи со изгасено светло.

После дваесет години во мрак, жената решила една вечер за промена да ја вклучи ламбата. Се испоставило дека мажот користел вибратор. Жената збеснала:

Ти, импотентно говедо! Како можеше да ми лажеш сите овие години?!
Мажот ја погледнал и мирно и одговорил:

Добро, јас ќе ти објаснам за играчката, а потоа ти ќе ми објасниш за децата.