Виц: Секс со крпа во уста


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Трпе се оженил со Трпана, се вселиле во нов стан и почнале да уживаат во медениот месец. И така секоја вечер од станот се слушале врискања, дишење и љубовно стенкање. По неколку дена соседот го сретнува Трпе и му вели:
Трпе, немој да се лутиш, ама не можеме да спиеме од вас и вашето стенкање. Дај стави и крпа во уста на Трпана и нека не стенка толку.
Нема проблем комшија, се извинувам, не сум знаел дека сме биле толку гласни.
Вечерта, во еден момент се слуша Трпе:
Комшијаааа, вака добро е?
Добро е Трпе, добро е! одговара соседот.
Втората вечер пак се слуша Трпе:
Комшијаааа, вака добро ее?
Добро е Трпе! одговара соседот.
Третата вечер пак се слуша Трпе:
Комшијааа, добро е вака!?
И соседот изнервиран:
Трпе вади ја крпата од уста, цела зграда мисли дека мене ме сексаш.