Мајтап

Виц: Секс – лек против стрес

Маж и жена во продавница. Мажот става во количката шише ракија. Жената веднаш почнува да му зборува:
– Секоја недела си купуваш по едно шише ракија. Нема ли некаков друг начин да го намалиш стресот?
Мажот:
– Може да пробаме – секс кога јас ќе побарам, колку ќе побарам, целосна програма, каква и да посакам. Важи ли?
Пауза… Жената зема уште едно шише ракија и го става во количката…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top