Виц: Дијазепам или лоразепам?


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Оди една госпоѓа во аптека и ја прашува аптекарката:

– Што ми препорачувате дека е подобро да му земам на сопругот – лоразепам или дијазепам?

– А извинете, која е дијагнозата? – ја прашува аптекарката.

– Штикли од 150 евра, ташна од 200 евра и капут од 200 евра.