Виц: Срцка, ај свари ми кафе


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Седат дома сопругата и сопругот, па таа му вели:

– Срцка, ај свари ми кафе.

– Ајде бе, маче. Какво сакаш да биде?

– Пааа…да биде јако, ама и слатко. Да ме размрда, ама и да ме расположи, во душава песна да ми запее, да ми ги отвори очите, ама да ми го развесели и срцево…

– А, да ти турам јас тебе срцка една ракија?