Виц: Се прибира Блажо рано сабајлето


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Се прибира Блажо рано сабајлето, и Мара с’ска ѓоа кобра;
—Кај си ти бре до сеа а….
—Мори, не ли ти кажа синоќа, колегата Лазо се ожени, и беме на ергенска вечер….
—Аа така ли, и сал си пиете и мезете, немаше некое ороспијче да му прајте врвца цела вечер, да му се редите а….
—Не мори, шо лафиш ти..
—Шо шо лафам ја бре, ѓоа ја неам одено на ергенска вечер….