Виц: Рецепт за поголеми гради


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Жената му вели на мажот:
– Сакам да имам големи гради!
– Триј ги со тоалетна хартија.
– Помага ли?!
– Пробај! За задникот гледам ти помогнало…