Виц: Развод без галама


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Му реков на маж ми:
„Ајде да се разведеме тивко, без мноry галама”, а тој „Неее!!!”.
Еве го сега пред зградата, игра со зурли и тапани.