Виц: Вика кога има секс


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Му вели Трпе на Цветко:
– Абе Цветко жена ти кога имате секс, вика ли?
– Да бе.
– Епа ако вика, што не ме викне и мене.