Мајтап

Виц: Рамче во Германија

Заминува Рамче во Германија на работа и вели на жената:

Слушај ваму! Заминувам во Германија да работам и се враќам за две години. Немој да сум слушнал муабет дека си ме изневерувала со други. Трудна те оставам, ТРУДНА ДА ТЕ НАЈДАМ!

Advertisements
To Top