Мајтап

Виц: Принципиелен во неверство

Жената разбрала дека сопругот ја изневерувал, па сета разочарана, гневна и полудена од нервоза му вика:

– Свињо една! Како не ти е срам! А ми ветуваше дека нема да ме изневеруваш со други жени.

А мажот:

– Ама не се други жени. Една е истата цело време.

Advertisements
To Top