Мајтап

Виц: Приемен за полицајци

Испрашување на приемен тест за полицајци.

– Колку се 2 + 2?

– 4.

– Примен.

Образложение: паметен.

– Следниот!

– Колку се 2 + 2?

– 5.

– КОЛКУ се 2+2?

– 3.

– КОООЛКУУУ се 2+2?

– 4.

– Примен.

Образложение: снаодлив.

– Следниот!

– Колку се 2 + 2?

– 5.

– КОЛКУ се 2+2?

– 5.

– КОООЛКУУУ се 2+2?

– 5.

– Примен.

Образложение: упорен.

– Следниот!

– Колку се 2 + 2?

– 4.

– А да не се можеби 5?

– Да, 5.

– Примен.

Образложение: послушен.

Advertisements
To Top