Мајтап

Виц: Позабавен од другите мажи

Во оглас за запознавање некоја девојка напишала:
– Задолжително да е висок и забавен!
Еден од одговорите:
– Висок сум само 170 см, ама сум со 5 сантиметри позабавен од повеќето мажи.

Advertisements
To Top