Мајтап

Виц: Потивко со ороспиите

Таткото на Зоки се враќа од работа, седнува пред телевизорот, но слуша едни карактеристични звуци од ѕидот на соседот.
– Значи ми дојде преку глава од овој комшијата! Зоки, оди ѕвони му на вратата и кога ќе отвори, речи му: „Тато рече потивко со твоите ороспии!“
– И мама сакаше да му каже истото уште пред еден час – одговара малиот Зоки.
– И што се случи, му кажа ли? – прашува таткото.
– Не знам, уште не се вратила…

To Top