Мајтап

Виц: Последна желба

Двајца осудени на смрт, пред да бидат погубени ги прашале дали имаат последна желба.

Првиот од нив рекол:

– Јас сакам уште еднаш да го слушнам последниот хит на Јелена Карлеуша.

Вториот:

– Мене ако може да ме стрелате прв!

To Top