Виц: После свадбата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мајката:
Трпе, мајкин, после свадбата нешто си ми заслабнат. Кажи маме, те храни ли добро жена ти?
Трпе:
Доста мори мамо, свадбата пред три дена беше.