Виц: Политичар


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Се враќа политичар дома и почнуда да ја бакнува жена му.
Готово е срце, ме избраа за министер.
Навистина? Да не лажеш?
Не драга, веќе нема потреба.