Виц: 8 Март на гробишта


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Три жени во последен момент решиле да го прослават 8 Март.
Не успеале да најдат место во ресторан, па си купиле пиење и отишле во гробишта. Се напиле и се вратиле дома.
Мажите им биле пријатели и се сретнале другиот ден.
Едниот рекол:
Мојата жена има љубовник. Сигурен сум! Донесе букет цвеќиња дома!
Другиот:
И мојата сигурно има, и она донесе букет цвеќиња.
Третиот маж:
Лесно ви е вам. Мојата изгледа ги има една дузина љубовници. Се прибра сношти и донесе цел венец на кој пишува Од колегите.