Виц: Покана за риболов


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Му се јавува Перо на Трпе:

Ало, другар! Ај да одиме на риболов викендов?

Трпе му одговара:

А не фала, другар. Мене жена ми ме пушта и дома да пијам.