Виц: Плавуша сака да посвои дете


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Плавушата му вели на сопругот:

Срце, ај да посвоиме дете од Америка.

Што зборуваш, ма? Што ти текна да посвоиме дете, па и од Америка?

Па така, кога ќе почне да зборува, да учам англиски од него.