Виц: Плавуша на очен лекар


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Плавуша прави муабет со својата другарка:

Маче, вчера сум била на очен преглед. Лекарот ми осветли една табла со букви и ме тераше да ги гледам и да ги погодувам. Замисли, ниту една не погодив.

Маче, ќе мораш да носиш очила.

Ма не, бејби, лекарот ми рече дека со моите очи е се во ред, треба буквите да ги научам.