Како да дознаеш дали ѝ се допаѓаш


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Тајната лежи во нејзиното однесување и перцепцијата на истото. Битно е да забележиш дали таа ги прави овие работи и ќе знаеш дали ѝ се допаѓаш. 😀