Импресии на оптичката илузија: Рефлексии кои ќе ве остават без зборови


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Создавање импресивни фотографии со дигитална фотошоп обработка е своевидна уметност, но кога ефектите како оној рефлектирачкиот се добиени без никакви корекции, додавања и одземања, тогаш фасцинантноста од фото кадрите се двојно поголема. Еве неколку такви сцени кои ќе ве импресионираат.