Мајтап

Виц: Плавуша кај автомеханичар

Една плавуша направила сообраќајка на раскрсница. Го натоварила во багажникот сите делови од автомобилот и го однела на сервис. Автомеханичарот почнал да вади едно по едно и да коментира:
– Овој браник ќе го исправиме и ќе го офарбаме, добар е… Ова светло е за во кантата… Овој капак од шахта да го вратиш таму од кај што си го зела!

To Top