Виц: Пијаница


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Се враќа Трпе дома, дрво пијан и Трпана уште од врата почнала да му се дере:

– Пак си пиел, пијаницо една!

– Чекај малку Трпано, колку пати те имам из*бано овој месец?!

– Епа, мислам 10 пати…

– А колку пати, сум се опил?!

– Па едно 5-6 пати.

– Епа кога е така, зошо не ми викаш е*ач, туку пијаница?!