Мајтап

Виц: Печалбар на забар

Се враќа Македонец печалбар во својот роден крај, па меѓу другото, оди и на забар.

Седнува таму на столот, ја отвора устата, а забарот гледа – сите заби златни.

– И? Што сакаш јас да направам?

Печалбарот:

– Да ставиш аларм, бате!

Advertisements
To Top