Виц: Парите или животот


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Ме застанува синоќа еден во темницата, ми вади нож и ми вели:

– Парите или животот!

Му велам:

А бе, брат, женет сум! Какви пари, каков живот?!

Истата мака и тој ја имал. Пола саат се гушкавме и плачевме заедно.