Виц: Пак си пиел


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Се прибира синот касно ноќеска, а татково го чека буден, па му вели:

Еееее…пак си скитал по женски до доцна, си пиел, си пушел…

Тате, оди легни си, зависта е лоша навика. Доста завидуваш.