Виц: Личиш на татко ти


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Мажот ја фали жената колку му била убава.

Срце, многу си убава, а имаш и некои црти на татко ти…море не, цела си на татко ти, дури и во цицките си на него.

А бе, глуп еден, татко ми нема цицки!

Па тоа ти велам и јас де…