Виц: Нозете од Шерон Стоун


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се враќа мажот од чаршија, малку цврцнат, пивнал три-четири ракии. Го гледа жената и му вели:

Мажу, ти текнува како Шерон Стоун ги прекрстуваше нозете во оној филмот…како се викаше…а, да, Основен инстинк?

Како не, жено, како не! Јака сцена, нема што.

Ти текнува, а?! А не ти текнува да купиш леб на враќање дома, говедо пијано!