Виц: Фаќање женски по светот и кај нас


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Американецот:
Јас и купувам кола, таа е шокирана и наредната вечер е моја!
Италијанецот:
Јас и купувам скап парфем, таа е шокирана и наредната вечер е моја!
Французинот:
Јас и пеам нежна шансона, таа е шокирана и наредната вечер е моја!
Македонецот:
Вечерта и давам 1000 денари, таа е моја. Наутро си ги барам назад и таа е шокирана…