Виц: Опасен женски муабет


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Си прават двајца пријатели муабет пиејќи по едно пиво, па едниот му вели на другиот:

Дали знаеш пријателе дека жената може истовремено да те крене до облаци и да те акне од зема со една единствена реченица?

Е која е таа реченица бе, пријателе?

На комшијата му е помал.