Виц: Одрекување од Сатаната


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Оди Перо на исповед кај неговиот духовен отец.

Седнува спроти него и попот го прашува:

Чедо, се одрекуваш ли од Сатаната?

Не, оче, не можам!

Како така?!

Така, имам две деца со неа.