Виц: Добитен бизнис план


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Прават муабет двајца другари…

Брат, сум смислил одличен добитен бизнис план.

Кажувај, да чујам…

Почнувам редовно да се сончам гол на тераса. Цените на становите од спротивната зграда нагло паѓаат. Купувам два-три и потоа наоѓам некоја згодна дама, да се сонча гола на мојата тераса.