Виц: Нова екипа во рајот

confused man

Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Свети Петaр им вели на новопристигнатите во рајот:
Добредојдовте. Овде ништо не се работи, а пак ќе земате плати и ќе имате пари за сe.
Еден изгубен Македонец прашува:
А кое министерство е ова?