Виц: Неизвесноста убива


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓За еден маж нема поголем стрес од тоа кога жената ќе го прегрне без причина, со зборовите :
Уф, срце мое, колку многу те сакам!
Одма на ум му паѓаат триста работи: Автомобилот, парите, скапа облека, ненормално скапи чевли, бабата ќе доаѓа на гости. Неизвесноста убива!