Виц: Неделен секс


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Си прават муабет две пријателки.

Првата: Јас со маж ми имаме секс 3 пати неделно.

Втората: Јас еднаш.

Првата: Ама, чекај, нели ти не си мажена?!

Втората: Да де, не сум. Јас мислев за твојот правиме муабет.