Мајтап

Виц: Не сум облечена

На влезната врата од станот ѕвони ѕвончето. Пресна домаќинка прашува однатре:

– Кој е?

– Добар ден. Службеник од водовод, треба да го прочитам водомерот.

– Ама…јас не сум облечена.

– Добро де, ќе ве почекам да се облечете, не е проблем.

После половина час:

– Аман бре, жено, што направи? Пола саат те чекам! Се облече?!

– Ами…не сум облечена. Уште не знам што да облечам.

To Top